Size nasıl yardımcı olabiliriz?
info@wdtajans.com 🎉

Mobil Yazılım Şirketleri

6 Mart 2024
article cover image
Blog
Mobil yazılım şirketleri, her geçen gün hızla artan mobil cihaz kullanımı ile ortaya çıkan, mobil uygulama geliştirme talepleri konusunda yarış içindeler.

Mobil yazılım şirketleri, her geçen gün hızla artan mobil cihaz kullanımı ile ortaya çıkan, mobil uygulama geliştirme talepleri konusunda yarış içindeler. Bu şirketler için belirleyici olan ana kriter ise mobil uygulama ve mobil yazılım geliştirmede kullanılan metot ve yazılım dilleridir.

Bu kadar hızlı ilerleyen ve artık destktop kullanımını geçen mobil uygulama kullanımı, mobil yazılım şirketlerinin iyiden iyiye kendilerini gözden geçirerek günümüz yazılım teknolojileri ile hareket etmesini zorunlu kılmıştır.

Wdt ajans olarak bizleri diğer mobil yazılım şirketlerinden ayıran en büyük özelliğimiz, yeni çıkan, yeni uygulanmaya başlayan mobil üzerine tüm teknolojileri yakından inceleyip test ederek ihtiyaç durumuna göre bunu sınıflandırmak. Bu şekilde müşterilerimizin ve firmaların ihtiyacı olan tüm mobil yazılım alternatiflerini gerektiğinde, diğer mobil uygulama şirketlerinden farklı olarak kullanabilmek.

Mobil yazılım Şirketi olarak, mobil uygulama geliştirmede, kullanmakta olduğumuz ana yazılımlar ; Native ios xcode,java android,react native hybrid ve ionic3 hybrid dir.

.

Mobil uygulama şirketlerinden bizi ayıran diğer farklı bir özelliğimiz ise , gizlilik sözleşmesine ihtiyaç duymadan aldığımız projenizi sadece sizle paylaşarak ilerletmemiz. Gizlilik ve üretime saygı ile işlerin daha kolay ilerlediğini biliyoruz.

İşinizi değiştirecek fikirleri konuşalım!

Bizimle iletişime geçin

0 (212) 385 22 66